Energinen TBWA\Helsinki opiskelijoiden apuna

TBWA\Helsinki

 

Suomen johtava markkinointitoimisto TBWA\Helsinki on ollut mukana Me Yhdessä ‑kampanjassa jo sen suunnitteluvaiheessa. Kampanjaa pyörittävät HAAGA-HELIAn opiskelijat kävivät tutustumassa TBWA:n toimistoon ja saivat samalla hyödyllisiä kehitysideoita muun muassa digitaalisten kanavien hyödyntämiseen.

 

TBWA\Helsingin toimipiste uhkuu luovuutta, visioita ja rohkeutta. Mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat kerääntyivät persoonalliseen Savanni-neuvotteluhuoneeseen, joka on suunniteltu ja sisustettu taitavasti Afrikka-teemalla. Koko toimisto on elämys ”normaaleissa” työpisteissä puurtaville ihmisille.

 

Asiantuntijat apuna

Copywriter Heidi Taina (oik.), projektipäällikkö Hanna Palo sekä Business Director ja osakas Iikka Maunumaa esittelivät toimistoa ja asiantuntijoina sparrasivat opiskelijoita Me Yhdessä –kampanjassa. Heidi ja Iikka auttoivat opiskelijoita jo syksyllä 2013 kampanjan alkaessa, joten yhteistyön jatkaminen oli luontevaa ja helppoa.

 

Uusilla ideoilla syksyyn

Mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden tämän syksyn tehtävänä oli herättää kampanja uudelleen eloon kesälomien jälkeen. Vierailulla opiskelijat saivat maistiaisia mainosmaailman arjesta sekä samalla vinkkejä Me Yhdessä ‑kampanjan raikastamiseksi.

Keskustelua käytiin muun muassa digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä kampanjoinnissa. TBWA:n kolmikolta opiskelijat saivat myös raikkaita näkökulmia tarinankerrontaan sekä piristäviä ideoita kampanjan vastuullisuustarinoiden esittämiseen. Opiskelijatiimit saivat kysymyksiinsä selventäviä vastauksia, ja jatkotoimenpiteet alkoivat keskustelun kuluessa hahmottua.

Syksyllä kampanjan tärkein kehitettävä osa-alue on sosiaalinen media. Lisäksi tavoite on selkeyttää kampanjasivuston rakennetta, monipuolistaa mukana olevien yritysten tarinoita sekä vahvistaa tarinoiden näkyvyyttä eri medioissa.

 

Kierrätys on tämän päivän villitys

Me Yhdessä –kampanjan tarkastelun lisäksi keskustelua syntyi väistämättä myös neuvotteluhuoneista. TBWA:n omaperäiset huoneet kierrätettyine huonekaluineen tekivät opiskelijoihin suuren vaikutuksen. Heidi Taina totesikin kierrätyksen olevan retroilun ohella tämän päivän villitys. Kenties seuraavan sisustusvimman iskiessä TBWA\Helsingin väki kääntyykin uniikkeja tavaroita pullollaan olevan Kierrätyskeskuksen puoleen.

 

TBWA\Helsinki logo

 

 

 

 

Lue lisää yritysten vastuullisista valinnoista!

Tule mukaan luomaan oma vastuullisuustarinasi!

 

8.10.2014 Vilma Konttinen, Minna Jokelainen

 

Tykkäsitkö? Jaa muillekin!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin