Kumppanit

 

Helmi Liiketalousopisto

 

 

 

Helmi Liiketalousopisto on toisen asteen yksityinen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa liiketalouden ja matkailualan perus- ja ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta. Opintoja on mahdollisuus suorittaa päivä- sekä ilta- ja monimuoto-opintoina Helsingin Malmilla.

Lue tarina täältä »

perho_logo

 

 

 

Ravintolakoulu Perho tarjoaa laadukasta hotelli‑, ravintola– ja catering-alan perustutkintoon johtavaa ammattiopetusta. Se on osa Haaga Yhtymää, johon kuuluu Ravintolakoulu Perhon lisäksi muun muassa aikuiskoulutusta tarjoava yksikkö Haaga-Perho. Ravintolakoulu Perhossa opiskelee noin 500 toisen asteen opiskelijaa. OKKA-säätiö myönsi vuonna 2012 Ravintolakoulu Perholle kestävän kehityksen sertifikaatin. Lue tarina täältä »

 

 

posti_logo
Posti tarjoaa postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluita sekä taloushallinnon prosesseja. Suomen valtion omistamalla Itellalla on toimintaa 11 eri maassa. Posti on tehnyt monenlaista yhteistyötä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Vastuullisuus on ollut Postin toiminnan kulmakivi jo lähes 400 vuotta. Lue tarina täältä »

 

 

forenomLogo

 

 

 

 

Forenom on johtava monipuolisten asumispalveluiden tarjoaja, joka luo perinteisen vuokra-asumisen ja hotellimajoituksen rinnalle uusia, kodinomaisia palveluja. Yhteistyö Kierrätyskeskuksen kanssa lähti käyntiin, kun Kierrätyskeskus tarjosi Forenomille käytettyjä rakennusmateriaaleja. Lue lisää yhteistyöstä »

 

 

hokelantologo

 

 

 

HOK-Elannon, S‑ryhmän suurimpaan alueosuuskauppaan kuuluvan Alepan puiset leipähyllyt löysivät tiensä Kierrätyskeskuksen Nihtisillan uuden toimipisteen seinille. Nykyään leipähyllyjen päällä asustelee pehmoisia nallekarhuja ja muita karvaturriaisia.
Lue tarina täältä »

 

 

iProspect_Logo

 

 

 

iProspect on johtava tulospohjaisen digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka auttaa brändejä maksimoimaan verkkomarkkinointinsa tuloksellisuutta. Yrityksen kaksi ammattilaista jakoi asiantuntemustaan Me Yhdessä –kampanjan parissa työskenteleville opiskelijoille. Lue lisää yhteistyöstä »

 

 

 

kepu130

 

 

 

Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämä Lasten Festarit kokosi tuhansia lapsiperheitä viettämään aurinkoista sunnuntaipäivää hauskojen aktiviteettien parissa. Tarjonnassa oli myös kierrätysaiheista toimintaa: lelujen kierrätyspiste sekä Kierrätyskeskuksen Rojupöhö-nukketeatteri. Lue lisää yhteistyöstä »

 

 

otavalogo

 

 

 

 

Kustannusosakeyhtiö Otava on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kirjankustantamoista. Otava järjesti yhteistyössä Kierrätyskeskuksen kanssa henkilöstölleen Tuunaa toimistosi, kierrätä kamasi –iltapäivän, jonka tuloksena syntyi yrityksen toimipisteen aulaa koristava tilataideteos! Lue lisää täältä »

 

 

Pukinmäen puutarha logo netistä

Pukinmäen puutarha on vuonna 1911 perustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia puutarhatuotteita niin aloitteleville kuin kokeneille viherpeukaloille. Kierrättäminen on Pukinmäen Puutarhalle tärkeää, ja yhteistyötä Kierrätyksen kanssa on ollut jo pitkään. Lue yrityksen tarina täältä »

 

Mainostoimisto Sininen Härkä Logo

 

 

 

 

 

Muun muassa verkkomarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto Sininen Härkä auttoi Me Yhdessä –kampanjan parissa työskenteleviä opiskelijoita hakukoneoptimoinnissa. Lue lisää yhteistyöstä »

 

 

Stena Technoworld logo

 

 

 

Stena Technoworld Oy on osa kansainvälistä Stena-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat mm. varustamo- ja laivaliikenne, öljynporaus, kiinteistö‑, rahoitus‑, kierrätys- ja ympäristöpalvelut. Stena järjestää Talkookontteja, joista myyntikuntoiset tavarat ohjataan Kierrätyskeskukselle ja romut metallikeräykseen. Lue lisää Talkookontista »

 

 

tbwa_logo_cmyk-1

 

 

 

Suomen johtava markkinointitoimisto TBWA\Helsinki auttaa yrityksiä menestymään globaalissa kilpailussa. He eivät tyydy luomaan ainoastaan markkinoinnin ideoita, vaan ideoita, joita kannattaa markkinoida. TBWA\Helsingin väki auttoi opiskelijoita virkistämään Me Yhdessä –kampanjaa ja verkkosivuja. Lue lisää yhteistyöstä »

 

 

valtiovarainministeriö

 

 

 

 

Valtiovarainministeriö on osa valtioneuvostoa ja se valmistelee mm. hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Yhdessä Kierrätyskeskuksen kanssa ministeriö järjesti kädentaitopajan työntekijöilleen. Lue tarina täältä »

 

 

Evolum

 

 

 

 

 

Jukka Isotalo valmistaa kierrätyslasista design tuotteita käsityönä hiomalla ja kiillottamalla lasia, jota Suomessa ei uudelleen täytetä. Lasia ei sulateta vaan hyödynnetään sen luonnollisia muotoja, joten sen tuotteiden valmistukseen kuluu mahdollisimman vähän energiaa. Lue lisää täältä »

 

 

Koillis-Helsingin Yrittäjät

 

 

 

Koillis-Helsingin Yrittäjät on yrittäjien paikallisyhdistys, joka kuuluu Helsingin Yrittäjiin yhdessä kahdeksan muun paikallisyhdistyksen kanssa. Kierrätyskeskus ja Me yhdessä ‑kampanjan opiskelijat järjestivät Koillis-Helsingin Yrittäjien Oktoberfestiin kierrätyspisteen ja kädentaitopajan. Lue tarina täältä »

 

 

Kuurojen Palvelusäätiö

 

 

 

Hyvinkäällä sijaitseva Åvik on yksi Kuurojen Palvelusäätiön alaisista asumispalveluja tarjoavista palvelukeskuksista. Palvelukeskukset tarjoavat kuuroille, kuurosokeille ja huonokuuloisille yksilöllistä ja turvallista palveluasumista, viittomakielisen sosiaalisen verkoston sekä sosiaalista, toiminnallista ja ammatillista kuntoutusta. Palvelukeskusten käyttökielenä toimii viittomakieli, mikä osaltaan luo ja ylläpitää kuurojen omaa kulttuuria. Lue tarina täältä »

 

 

SLK-logo

 

 

 

 

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin merkonomi- ja datanomikoulutuksen tarjoaja. SLK:ssa on yhteensä noin 2100 opiskelijaa. Oppilaitoksella on WWF:n myöntämä Green Office –sertifikaatti. Lue tarina täältä »

 

Tuo yrityksesi mukaan tekemään hyvää — yhdessä!

Osallistu!

Tykkäsitkö? Jaa muillekin!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin