Tapahtumat

Design POP UP ‑store HAAGA-HELIA Pasilan tapahtumatorilla 27.11.

 

Vihreä on uusi musta! HAAGA-HELIAn tapahtumatorilla järjestettiin 27.11 klo 8.00–18.00  kotimaisen kierrätysmuodin pop-up kauppa. We planned this together POP UP –storessa kävijät pääsivät shoppailemaan muotia sekä tekemään design-joulukortteja. Omien tuotoksiensa kanssa pääsi myös osallistumaan #valokuvakilpailuun. Tapahtuman järjestivät yhdessä Plan B, We Started This sekä Me Yhdessä.

We Started This tarjoaa korkealaatuista ja ajatonta second-hand muotia. Plan B on Kierrätyskeskuksen oma tuotemerkki, joka tunnetaan upeista kierrätysmateriaaleista valmistetuista mekoista, asusteista sekä sisustustuotteista, huonekaluista ja koruista.

Popup -muotiaMe Yhdessä ‑vastuullisuuskampanja on Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun yhteinen hanke. POP UP ‑tapahtuman suunnittelivat ja toteuttivat mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat.

Lisää ideoita tästä!

We Started This

Plan B

MeYhdessä

 

Koillis-Helsingin yrittäjät kokoontuivat kierrätysaiheiseen Oktoberfestiin

 

IMG_0907Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ja Me yhdessä ‑kampanjan opiskelijat osallistuivat Koillis-Helsingin Yrittäjien Oktoberfest ‑juhlaan 2.10.2014 tarjoamalla tapahtumaan toimistotavaroiden kierrätyspisteen sekä tuopinalusten askartelua kierrätysmateriaaleista. Ravintola Kaari 18 Pukinmäessä oli koristeltu näyttävästi juhlaa varten. Koristeet oli valmistettu kierrätysmateriaaleista kuukautta aikaisemmin.

 

Lue lisää Oktoberfestistä täältä!

 

Tykkäsitkö? Jaa muillekin!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin